Devortis
Mamy ró¿ne priorytety Dla mnie jest w³a¶nie odwrotnie.Napisa³em ju¿ og³oszenie,napiszê do kogo¶ mo¿e.Napisz jak chcia³aby¶ przedstawiæ nasz klan tutaj je¶li chcesz,a my dorobimy przecinek i jakie¶ zdanie je¶li bêdzie trzeba,ale jestem pewien,¿e NIE bêdzie trzeba.Oczywi¶cie,je¶li chcesz Salvinus sam siê tym zaj±c to widzê,¿e bêdziesz mia³ rêkê woln± Napisz tutaj a nasza przywódczyni wklei to po prostu na FZ.Ale ze mnie leñ parszywy,innymi siê tylko bym wys³ugiwa³
Ja jestem jeszcze wiêkszym leniem, od ciebie wziê³am kase i mithili na klan, a od sala nazwê i profil, ja to jestem leñ
Ostatnio edytowany przez Durandel (2009-08-05 19:30:04)
Ok sorka, ze wczoraj tak siê zmy³em xD
Wiecie, mia³em dzisiaj fajny sen On mi da³ pomys³ na nazwê, lecz pewny co do niej nie jestem Brzmi ona Le¶ne Duchy. Je¿eli wam pasuje nazwa to zacznê pracowaæ dalej...jak nie to wymy¶lam dalsze nazwy
Ilaren wkrótce mo¿e do ciebie siê odezwaæ pewien cz³ek.Zobaczy³ moje og³oszenie i by³ chêtny by dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej o klanie.Zrobisz z nim co chcesz,ale my¶lê,¿e dopóty nie bêdziemy mieæ 8 cz³onków powinni¶my przyjmowaæ prawie ka¿dego,potem jak bêdzie trzeba zrobi siê porz±dek.
Ok...to teraz muszê wymy¶liæ...Opis klanu i forum zrobiæ...Opis na FZ te¿ ja czy¿ nie?? I tu nie narzekaj ¿e robiê to za ciebie Mi to sprawia przyjemno¶æ
Ja napisa³em "og³oszenie" do Guen i Loudii Potrafi± graæ
Jego ID to 980.Oto jego wiadomo¶æ:
W zwi±zku z og³oszeniem chcia³bym siê dowiedzieæ czego¶ wiêcej nt. nowo powstaj±cego klanu. Mianowicie do jakiego typu postaci bêdzie skierowany, jakie bêd± jego cele, itp."
Poleci³em mu napisaæ do ciebie w celu uzyskania dodatkowych informacji,ale mo¿esz równie dobrze sama do niego pierwsza napisaæ.
Uzbieramy te 8 osób :]
Ostatnio edytowany przez Durandel (2009-08-06 10:45:51)