Devortis
Macie ochotę na małą przygodę prowadzoną przez MG? Nic trudnego, musimy tylko wszystko ustalić, a skład by wyglądał tak:
Salvinus
Durandel
Folmon Delarr
Mnie by nie było bo Folmon i ja mamy jeden komp, a on ma lepszą postać. Więc zgadzacie się chłopaki?
Na MG bym wybrała Agrena
No dobra już wyjaśniam Umiem to wyjaśnić bo jestem Mg w realu
Najpotrzebniejsze rzeczy:
-MG
-Kilku graczy
-Chęć zabawy
-Trochę wolnego czasu
Mg zaczyna pisać jako pierwszy. Opisuje gdzie się znajdujecie, co was otacza, w jakiej jesteście sytuacji, itd... Potem wy piszecie w kolejności(nie ma wyprzedzania! Czekamy cierpliwie na swoją kolejkę) w co jesteście ubrani, jak wyglądacie(rzecz jasna w pierwszym poście) i co robicie. W kolejnych postach mówicie co robicie, gdzie zmierzacie...chyba wiesz o co chodzi? Nie można rzecz jasna herosować, ani zgrywać nieśmiertelnego. Jak troll palnie cię swą łapą to przynajmniej trochę jesteś nie w pełni sprawny. Dochodzicie do celu wyprawy, który ustalił MG. Po chwili otrzymujecie expa, i tak dalej
I MG ustala czy np potknąłem się o korzeń idąc przez las i nadziałem się na własny miecz? Hmm może byłoby to i ciekawe...ale chyba wolałbym jeden raz zobaczyć jak inni się w to bawią,później mógłbym co najwyżej samemu spróbować
No...mniej więcej tak Jak ja uwielbiam się na moich graczach wyżywać xD Oczywiście jak zasłużą ^^
A niedługo skończę forum INNE NIŻ TAMTO!!!, więc jak uda nam się zrobić klan, to zrobimy tam sesję ^^